HTML

Vándoralbatrosz

A vándoralbatrosz (Diomedea exulans) a madarak osztályába, a viharmadár-alakúak (Procellariiformes) rendjébe, ezen belül az albatroszfélék (Diomedeidae) családjába tartozó faj. A legnagyobb szárnyfesztávolságú madár 360 centiméterével.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Tánc- és iróniaképző tanfolyam

2010.10.31. 10:22 :: MatthyStar

Ahhoz, hogy valaki, illetve főszereplőnkre való tekintettel valami megtanuljon táncolni, valamint olyan közlésmóddal beszélni, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom, el kell látogatni legalább egy tánc- és iróniaképző tanfolyamra („Úgy szeretem, amikor a cím visszaköszön a szövegben!”).

Történt egy napon, amelyben Micimackó és Malacka vadászni mennek, és kis híja, hogy menyétet nem fognak, az történt, hogy kedvenc zoknink unokatestvére elment meglátogatni kedvenc zokninkat. Állj!

Nincs különösebb oka annak, hogy megállj-t parancsoltam, hacsak nem az, hogy elöljáróban meg kell beszélnünk pár dolgot az említett unokatestvérrel kapcsolatban. A szóban forgó zokni kb. 30 cm. A sarka többször lett foltozva az idők során. Ez annak köszönhető, hogy megjárta a Vietnámi háborút. Egyéb adatok:


 

 Születési név:......................... Alsólábszári Pamut Dezső

 

Születési idő:......................... 1952. 06. 05.

 

Születési hely:........................ Kramkatta ruhagyár, Polyesztéria

 

Bejelentett lakhely:................ A 20562. zoknisfiók

 

Személyi szám:...................... Na ne hülyéskedj!

 

Ezenkívül még azt kell róla tudni, hogy unokatestvére Komám!-nak szólítja, de általános megszólítási formái közé tartozik még a Dezső!, a Dezsőkém!, az Édes drága egyetlen Dezsőkém!, illetve az Az a foltos nyomorék! is. Ez utóbbinál meg kell jegyeznünk, hogy ha ezt hallja, életbe lép egy olyan reflex, aminek keletkezése a háborúból eredeztetett.

Szóval, amikor látogatóba érkezett az unokatestvére, ez a hirtelen széljárásiránytól vezérelt ereje teljében lévő fiatalember, az az ötlet pattant kia a fejéből, hogy:

- Édes, drága egyetlenegy unokatestvérem! Mit szólnál hozzá, ha megtanulnánk táncolni és közben olyasmiket mondogatnánk egymásnak, aminek a közlés módja függvényében, egyéb jelentéstartalma is van, mint az, amit maga a puszta mondat jelent, vagy valami ilyesmi!

- Miről lenne szó?

- Menjünk el egy tánc- iróniaképző tanfolyamra!

Mivel legjobban preferált lábbelink egy adrenalintól túlfűtött lábbeli volt (ami leginkább a lábszagban teljesedett ki), egyből el is mentek és jelentkeztek egy tanfolyamra…

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vandoralbatrosz.blog.hu/api/trackback/id/tr622411253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása